Monday, March 19, 2012

fooling around with friends


last saturday
due to da 3 minggu kitaorang tak melakukan ape2 aktivity yang seronok sikit
so, kitaorang plan nak p piknik kat Sepang gold Coast
dibakar dengan picture2 adik aku & Pic dr twitter Aidid Marcello
so, 4 of us (Aku, Zu, Kak Syidah & Farhana)
Driving almost 1 hr drpd Kajang, we arrived there almost 4.00 p.m

mula-mula carik ABC

Boleh tahan la ABC ni. RM 2.50 semangkuk

Lepas tu opkoss la people sightseeing+ bergambar like crazy+ scenery sighseeing



Gold Coast resort from far

When 3 of us re-unites

Ramai jugak orang piknik

err..emmmm

Yang kurang masyuk sikit sebab takde orang jual goreng pisang ke, keropok lekor ke hehe
Restoran Ikan Bakar pon baru nak bukak
Tapi tak sempat sebab kitaorang nak gerak p the Mines sbb nak jupe Lin pulak

Mommy to be
Lama tak jumpe lin, last kitaorang jupe raya tahun lepas.
last weekend is superbbbb

dzuli

2 comments:

  1. pantai2 di selat Melaka (hampir keseluruhan) tidak seronok dikunjungi bila airnya surut. setuju tak ?

    ReplyDelete
  2. ntahh...hahahajust enjoy the scenery :-)

    ReplyDelete