Sunday, May 6, 2012

Sepang Gold Coast- The other side

satu hari kak Azma post kat wall FB "dzuli nak pegi jalan-jalan tak?"
aku pon reply "pegi mana?"
dia reply balik " mana-mana pon boleh, sabtu"
so, aku pon usulkan bagan lalang sebab simple je
akak tu nak release tension je maybe busy dengan thesis PhD dia

Sabtu petang, kitaorang pon pegi la sini.
for me, this is the 2nd time la, dalam bulan lepas kot aku ada berjimba ngan member-member aku kat sini
tapi this time kami pergi yang kat sebelah lagi, area resort tu
masa kami sampai memang air tengah pasang, so takde la makne nak berlari-lari di tepian pantai
ataupon duduk bawak pokok Ru dengan topi riben besar.

kitaorang p usha Sepang Gold Coast resort tu haha..
Enjoy the pics sajalah.


aku capture ni dari area-area lobby resort kot

satu cabang dari pelepah pokok kelapa tu.

yang ni masa kitaorang jalan-alan ke arah club house
memang da jadi  hobi plak amik gambar camni

camni la layout resort tu

So, setel la agenda jalan-jalan weekend aku
kalau ada duit lebih, bole la spend the night kat sini
nampak very calming, then staff dia pun agak friendly la
ada extreme park jugak, so kalau bercuti kat sini tak la bosan
kalau bosan jugak, bole je terjun dari tingkap bilik, straight masuk dalam laut...chaghe jugak tu.

dzuli

2 comments:

  1. alaaaaaaa ... kenapa tak tunggu sampai sunset huhuhu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak bole.. bnyk syaiton time tu hahaha....

      Delete