Wednesday, June 13, 2012

annoying

heh..ni bukan entry annoying kat rakan-rakan/colleagues/bos
ni entry annoying kat certain song
yelah..setiap hari drive dalam 45 menet ke 1 jam
memang  mendengar radio je la kan (takkan nak tengok movie sambil drive pulak)

ada sesetengah lagu/iklan memang aku rasa nnoying gila
bila dengar intro pon dah alih siaran

lagu-lagu itu ialah

  1. Fun-we are young -- mak aiii...annoying tahap ketigabelas
  2. Jessie James-dominoes--maybe suara dia terjerit2 kot buat aku annoying
  3. Avril Lavigne-why,all my life--ni pon terjerit2
  4. Aliff aziz-*taktau tajuk tapi ada poking-poking*--heh..speechless
  5. lady gaga-almost semua--tak tau la..aku tak suka
  6. KLMU--sorry student KLMU,bukan salah kamu semua

Entry takde motif sebab masih lagi dalam mood "office honeymoon"


dzuli

2 comments:

  1. nak tambah no. 7, boleh ?
    yang Kosmopoin KK tu. Ehhh, tu keluar kat tv lah tak pasti keluar tak kat radio hahaha ...

    ReplyDelete
  2. yang kosmopoint tu tak perasan lak...hehe

    ReplyDelete