Friday, June 15, 2012

carian kesini


































aku bukan bajet fames
just curious

so, kadang-kadang  aku check keyword search.
  1. ganja- dah banyak kali aku jumpe, kenapaaaa?
  2. flyers kek lapis sarawak - ?????
  3. taman sayuran-dalam blog ni ada cerita taman jepun je
  4. ke kwang jang market - Ki Kwang artis korea, jang market tak tau
sebenarnye sebelum ni macam-macam pelik yang aku jumpe, kain batik la,ape la....heh...



dzuli

11 comments:

  1. Salam cik dzuchan...
    Saya minta maaf saya terpaksa post mcm ni, saya tak pandai guna internet, ini saja yg saya mampu, saya nak minta jasa baik cik untuk tolong saya cari seseorg yg saya difahamkan kawan kepada cik dan cik mmg kenal dia, saya mmg nak bg tau maklumat pasal dia tp saya x pasti patut x sy bgtau sini? Saya x tahu ape cara terbaik nak contact untuk tanya cik, or patut x saya tingglkan no phone saya kat sini? Saya merayu sgt cik tolong saya sbb saya xtau cne lg dh, saya kenal kwan cik tu sekejap je, saya cuma tahu nama pendek dia, dia belajar kat mana, kerja syarikat apa, tinggal area mana tp x thu alamat n asal dia mana, no telefon or apa alternate contact etc fb dll. Suma saya xde. Sebab masa saya jumpa dia tu saya malu nak minta contact dia, tp dia pun mesti lg malu n segan sbb dia perempuan. N dh puas saya cari pkai maklumat yg saya ada ni kat internet tp x jumpa apa2, cuma blog cik ni la yg plg hampir dgn suma mklumat saya ada. Saya merayu sgt cik tolong saya... Cik mmg kenal org tu tp saya xnak dedahkan sape dia, sbb nanti malulah dia kalu kawan2 dia tau saya cari dia mcm ni. Kalu cik sudi tolong saya, saya harap cik feedback saya kat sini asap, lepas tu saya bg cik no saya untuk cik tolong kontek saya n saya citekan pekara sebenar, saya JAMIN cik mesti akan gelak bila tau cite sy, sebab tu sy xnak bgtau dulu nma kawan cik, saya xnak dia malu sbb saya ni bodoh... Demi Allah, saya x mampu balas jasa cik kalu cik tolong saya. Saya merayu cik, feedback saya kat sini ASAP... Saya akan buka blog cik ni hari2, saya merayu...

    ReplyDelete
  2. err..emel saye kt dzulichan@gmail.com..
    konpius i...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm cik, saya akan cuba emel cik, kalu x dapat saya reply blk sini eah, time kasih byk2 cik...
      :-)

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    3. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    4. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    5. utk call u balik..sorry..mungkin tak.
      just create emel baru & email saye.
      setakat tu je saya boleh tolong.
      sorry ek..

      saye nk tolong awk..tp awk pun kene tolong diri sendiri.

      Delete
    6. Ok, xpelah cik, saya akan cuba lg... Time kasih sbb caye kat saya n delete komen2 saya. Saya harap cik x cite benda ni kat sape2. Esok kalu ada kawan cik yg nampak resah atau berubah sikap dia, cik kirim salam kat dia eah.. Bgtau dia saya takkan putus asa cari dia... Kalu x silap, nama org tu wani, dia asal kota bharu, skang keje utk projek terbaru IJm di cheras. Kami berjumpa masa kami daki gunung angsi semalam. Kalu betul cik ada kawan dgn dia cik tolong bg no saya kat dia eah... Dia mesti tau siapa saya... Tolong ye cik... Ni je yg saya mampu, saya bodoh orgnya... Saya tggu jawapan cik kat sini...

      Delete
    7. Hans_1827@hotmail.com
      Ni email saya tp dah kena blok, adoii...
      :-(

      Delete
  3. Sbnrnye saya tak knal org yg awk cari.. ijm bnyk business, besar.. sorry.. lgpun i da berhenti dari ijm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oyeke, xpelah, time kasih...

      Delete