Sunday, July 8, 2012

floria putrajaya 2012-part 2

harini last day of Putrajaya Floral Festival 2012
barulah aku nak buh gambar-gambar last week
oleh sebab tugas-tugas hakiki jugak tak mengizinkan aku meripit seround (apa punya bahasa)
takpelah, panjang umur boleh jumpa lagi next year

Layankan a few picture bagi sesiapa yang tak bekesempatan nak pergi

DSC04399
ayam-itik- school participation
DSC04382
bunga kegemaran mak ai
DSC04379
mentadak giant
boat parade
ntahlah apeni
kerana lokasi yang strategik-dapat shoot sepam dua
lagi sepam..ada banyak lagi
Johor-boat parade

Itu jelah untuk tahun ni..
I'm quite proud of this events
yelah, selain daripada ianya sejenis events untuk kita pergi tengok-tengok
sosio ekonomi pun boleh dijana kan
ada orang jual bunga, jual makanan, jual belon dll

Improve kreativiti students jugak
bila ada school competition tu
so, look it at the bright side okey.

yang kurang best sikit, ada satu part ketika masyarakat tengah solat Isyak jemaah kat Masjid besi
sibuk plak nak menyanyi kaat pentas utama (maybe penganjur overlook kot)
btw, boleh improve next time key..


dzuli


No comments:

Post a Comment