Wednesday, September 5, 2012

It's My Birthday

A few days ago, aku menyambut (menyambut sangat) Besday  yang ke 2_..
muda lagi, still 20 something hahaha..
takdela, selain daripada menganggap birthday ialah peningkatan umur, anggaplah ia sebagai peningkatan maturity level,  masa untuk hidup didunia ini semakin pendek  (kena ingat mati jugak tau),penambahan fokus dalam hidup dan masa untuk memperbaiki kekurangan diri 2_ lepas.

dalam pada itu, aku ingat tahun ini aku akan menyambut birthday secara lebih vogue dengan kawan-kawan di kota singa (plan tak jadi), tetapi akhirnya aku hanya melayan mesej-mesej di facebook dan melayan k-drama "A Gentleman's Dignity" je. hehehe.

kepada kawan-kawan yang wish, Thanks banyak banyak walaupun maybe ia disebabkan Facebook reminder :-), ada jugak ucapan yang spesel dihantar secara sms (from my parents, from En Karim nun di sandakan sana dan seorang kawan). Actually it really made my day, contohnya mesej en. Karim aku receive masa dalam LRT nak pegi opis, dan aku senyum sorang-sorang dalam tren yang penuh manusia.

To my parents, thanks sebab hantar 2 pasang baju kurung ,to my housemate, thanks for the lovely card, to Carlo Rino, thanks for the RM 100 voucher haha, tahun ni takde voucher dari Jusco sebab J-card aku tak renew.

Kepada Zu dan Kak Syidah,hujan atau panas,poket sengkek sekalipun, InsyaAllah plan itu akan diteruskan.:-)


dzuli

4 comments:

  1. selamat ulangtahun kelahiran terlambat [terjemahan: happy belated birthday] ! Didoakan yang terbaik dalam kehidupan kamu, dunia mahupun akhirat. Salam Syawal 1433H buat kamu seisi keluarga. Maaf zahir batin ...

    ReplyDelete
  2. thanks wakjan..salam syawal utk wakjan sekeluarga jugak :-)

    ReplyDelete
  3. happy birthday dzuliza :) moga yang baik2 sahaja untuk masa depan

    ReplyDelete