Wednesday, September 12, 2012

Mood Tugas Hakiki

selepas hampir 4 bulan berkhidmat
akhirnya, aku faham kembali makna "busy"
busy citer lain, nak fahamkan flow tugas hakiki tu
nak fahamkan apebenda yang aku kena buat tu
peh....mencabar minda
akibat dok buat muka blur sangat masa boss tengah explain

ni makannye:

dia tuliskan kat white board kau..mampu?

nak cari mood/inspirasi:

1) Minum kopi buy 1 free 1-Jumaat sahaja

bukan 2-2 ni ai punya-haipp!!!

2) makan frozen yogurt (untuk penghadaman) mudah-mudahan mudah nak digest ilmu

Froyo-diskaun 30% sempena opening
Froyo gak-yang ni lazat
yang ni aku frozen kan dia sendiri-bagus utk tulang

3) Lepak kat SELERA LAMAN PERDANA-precint 1 (depan JPM)

meja no 39-betul2 depan fountain
makan rojak-one of the best in town
makan beger Mat Salai-Lamb

tapi...8.47 a.m...masih belum dapat mood.
mulakan hari ini dengan mendengar rakaman mesyuarat bagi membuat minit
>_<

heeh..

dzuli

2 comments:

  1. hehe
    hambek mood eh?
    sila
    sila
    ....(wink..wink...) that coffee...looks yummy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..syukurlah dapat 50% mood sahaja haha
      yess, itulah kopi buy 1 free 1,
      jom kite..:-)

      Delete