Tuesday, October 23, 2012

Excited, tapi.....


akhirnya, setelah berpuluh-puluh emel discussion
setel jugak urusan plan trip 2013 kami 4 orang
tapi ni baru kira 20% la,
tiket balik Malaysia belum beli sebab harga melambung naik
so, setakat ni, ni jelah yang mampu,
bak kata kawan aku, "kena yakin, InsyaAllah ada penyelesaian"
yaaa.... aku tengah yakin nih..
lagi satu masih belum sure nak balik dari mana, jogja ataupun surabaya
boleh pulak buat perangai cam ni :-)

agak lambat lagi
so, chillax je dulu 
semoga sehingga tiba saat itu
semua masalah dapat diselesaikan, tiada rage from mother nature &  semua urusan berjalan lancar
InsyaAllah.

for this time being,
amik mood dengan tengok flight itinerary ni.. hahahah
semoga flight jogja-KL akan turun 
mak nak pegi jogja nokss.. (tetiba mood maknyah)
nak pegi Borobudur dengan Keraton




dzuli

4 comments:

  1. I was there in Yogja & Solo somewhere last year. One of the thing that i really wanted to see is Borobodur and Prambanan! Alhamdulillah tercapai jugak. Insya Allah akan ke Surabaya next week! Bromo, here i come!

    * Selamat berjalan2 next year! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..next week.., selamat berjalan2 jugak. :-)
      nanti boleh I dapatkan tips & trick dari u..

      semoga dapat menyaksikan sunrise at Bromo...

      Delete
    2. DzuChan! Surabaya besh gile ok! The sunrise and the surrounding views, MasyaAllah! Tak tau nak cakap apa. Sampai ari nie masih duk teringat2 scenery kat Bromo tue. You won't regret! Trust me!

      Delete
    3. ye ke....arghh..Can't wait, Hopefully ada la rezeki utk tengok scenery tu...tak sabar nak baca ur entry

      Delete