Thursday, November 29, 2012

pancake house, Mid Valley

harus ku akui bahawa aku sangat jarang pegi Mid Valley, tahun ni baru 2 kali je
sebab :
  1. parking hazab
  2. selalu jem
  3. ramai sungguh manusia, terutama students ngan budak-budak tengah nak up :-)
so, last weekend terpaksa pergi, dah la weekend, pusing dekat 10 kali kat parking The Gardens tu akhirnya dapat gak parking walaupun bukan parking spot sebenarnye :-P

so aku ngan adik -aku aku try Pancake House ni, dekat dengan Crispy Kreme punya kiosk

Pancake House International lagi

setelah membelek menu then kami oder set menu. nama tak ingat la, tapi each set comes with peach tea and mini pancakes

aku amik pan fried chicken set, ada ayam goreng, macaroni salad and pilihan butter rice /toast.
adik aku kata macam snack plate je. tapi fried chicken dia ok, salad ok, and what to expect from a toast kan?


set aku, pan fried chicken set

najah oder tacos set, tacos ni makanan mexico kot, macam crispy wrap dalam dia cheese,chicken,tomato, sayur mayur.

najah amik Tacos

kakcik amik spaghetti set, ada tacos, spaghetti ngan ayam goreng. aku tak rasa pun spaghetti tu


ni ha, pancake yang fluffy ..yums



mebi aku akan datang lagi, tapi untuk pancake dia je :-)


dzuli

2 comments:

  1. mahal tak harga dekat situ ?

    ReplyDelete
  2. ntah la nk kata mahal ke tak...untuk set lebih kurang RM 15++...

    ReplyDelete