Sunday, December 9, 2012

Road Constructions, What's still missing & Big Bad Wolf Book Sale


khamis lepas aku terpaksa gantikan boss untuk satu seminar
"Road Construction, What's still missing" anjuran bersama REAM & PWD
best !!! tu yang mampu cakap
I've been in this industry only for 1 year 1/2, so this seminar an eye opener la kiranya
aku jumpe lecturer hihgway aku masa kat USM dulu, Prof Meor Othman Hamzah (sapa yang dalam bidang highway dalam dan luar negara gerenti kenal beliau) tapi tak sempat nak tegur sebab nampak beliua begitu busy sekali :-)
aku juga jumpe kawan aku, Isma, dia keja highway MEX, dulu selalu jumpe kat LLM kalau ada seminar, talk dsb. juga aku jumpe Hajah Azlin LLM, dulu kalau ada problem dekat highway, dia ada la datang check2 apa yang patut.
semua presenter best, tapi yelah mungkin masa agak constraint (1 hari je) maka ada banyak benda yang tak sempat nak cover.
participants pon best, at least masa Q&A session agak meriah la.

apa yang masing tak ada ek? 

the best part is, aku dapat buku ni dalam goodies bag..:-)
bukan ape, sehari sebelum seminar ni aku jumpe buku ni kat HQ, sempat baca-baca 2-3 pages je
tetiba hari ni dapat, mestilah seronot, tiada jual dipasaran uolls
spesel edition
dan satu stretch kecik kat highway ni diuruskan oleh I (bongga)

simpang pulai-lojing-gua musang-kuala berang

rasanya jugak satu Malaysia dah aware dengan Big Bad Wolf  Book sale,
can say it is the biggest booksale in Malaysia kot
kalau taun lepas buat kat MAEPS, Serdang
Tahun ni kat MICC, The Mines
pukul 7.30 a.m aku dah berkampung kat sana, ekcelli aku takde la borong sampai satu troli pun
just beli buku yang ada possibilities untuk aku baca je :-)
ntah la, aku rasa tahun lepas punya lagi best kot. tapi tahun ni memang banyak novel, novel Malay pun ada
tapi since I've quit reading novel long time ago, aku tak beli pun hehehe

The World biggest booksale katanye
hari masih pagi, so orang pun takde la ramai sangat
pehhh.
ni je hasil rembatan, majalah tu beli sbb ada goodie bag promo :-)
big bad wolf ni akan berlangsung sehingga 22 Dec 2012 kalau tak salah
so, bolelah pergi meramaikan MICC okeh :-)


dzuli

No comments:

Post a Comment