Wednesday, February 27, 2013

friends & motherhood



last weekend,
aku ngan rakan-rakan yang dah bergelar ibu
hangout sikit kat mid valley

dan, tak pasal-pasal aku ngan zu yang belum jadi ibu ni pun
ecing-ecing kena jadi ibu
yelah, kawan aku (lin) datang dengan anak dia je
so kena la tolong jaga sekejap masa Lin nak makan & nak bancuh susu
tolong tolak stroller
haha..aku memang noob
yelah, adik-adik beza umur tak banyak
tak pernah pulak aku nak menjaga diorang masa baby

US
dah hangout dengan mak-mak ni
banyak la citer pasal pengalaman bersalin T_T
jenis stroller, jenama susu
perangai budak-budak
baru tahu kann?????? dulu nak melawan mak je kerojenya hehe (sekarang insaf sikit)

akiff & maknye, Azzalea & maknye
abang akiff nangis, adik azza chill je ;-P

overall enjoy jugak la mini gathering hari tu
kalau dengan singles, isu berborak lain
selambe je boleh cakap benda-benda takyah censored *ehem*
tapi bila dah depan ibu bapa & depan kanak-kanak, tidak boleh :-D
setiap perkataan yang keluar kena melalui tapisan halus dulu

oh, venue kami on that day ialah SEED Cafe, Mid Valley
yeah, SEED jenama baju tu
highly reccomended, ambiance best, coffee best, harga ok (tak mahal, tak murah),
customer service A (penting)
sebenarnya tengah hari tu, kami dah pekena Chiken Rice Shop dulu
so kat SEED, layan japanase cheese cake dia yang super sedap tuh..
masa lepak kat cafe tu, 2-2 budak tu tidur, so apa lagi, hangit la mak-mak dia bersembang.
bila kawan-kawan dah ada anak, and they call us auntie
alamak..dah tua kami ni rupenye :-)

japanese cheese cake & blueberry cheese cake

so, uolls..hopefully kita lepak-lepak mother's style lagi :-)



dzuli

4 comments:

  1. comelnya2 baby semua ni..

    pasni tunggu awak la pulak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..*gelakdulu*
      aah diorg sangat cute..macam tak caya member2 sebaya dah ada baby

      Delete
  2. In shaa Allah nanti turn dzuchan pulok aminnn
    Mmg comei betul anak2kwn nyer :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...bila la tuh ek...tak masuk list lagi ni aktiviti kawin2..#eh..
      haha

      Delete