Sunday, March 3, 2013

dr cafe & tea bag

sebelum apa-apa
marilah kita mendoakan keselamatan negara di sabah
keselamatan petugas-petugas di sana
keselamatan penduduk disana
semoga pergolakan ini berakhir dengan kebaikan, tiada pertumpahan darah lagi
Amin
Al Fatihah untuk petugas yang telah pulang ke Rahmatullah, semoga mereka memperolehi shahid

yang duk semenanjung jangan bising-bising
take a moment of silence untuk berdoa
tayah nak salahkan  pihak A/B/C
tak untung dan takde manfaat pun buat gitu..

kembali ke tajuk asal

sekarang aku telah menemui pengganti starbucks ahaha
aku jadi peminat Dr Cafe pulak
tapi outlet dia memang tak banyak
ada 2-3 je kot
mula-mula terjebak masa aku ngan farhana lapar & tgh cari tempat bekfes kat citta mall
pastu try
chaghe gak, kopi sedap, ambiance ok
food err..ada sedap ada tak hehe
lagi satu, ini chain dari Abu Dhabi/ Dubai
so, tiada unsur-unsur haramizer
insyaAllah

1st time aku try breakfast set dia
roti tu wholemeal dengan jem blueberry
sedap..RM 3 je
terkejut masa bayar 
Farhana try Chicken Fajitas, not bad jugak


breakfast set, americano dengan roti

2nd time, aku pegi ngan Kak Azma
guna kupon dari LivingSocial.com RM 30
apa lagi, minum caramel frappe, mocha frappe, muffin double chocolate dengan muffin tak tau nama
tambah club sandwich lagi
tapi muffin dia tak sesedap starbucks..err :-D
yang lain A.

caramel frappe, muffin tak tau nama tapi ada kacang & cinnamon,muffin double chocolate

biasa minum cool blog/chatime?
aku try teabag ni pulak
sedap
harga standard chatime
so, bole try yang ni okeh

milk tea apekebenda tah dengan cincau jelly


dzuli

2 comments:

  1. Lama nya dok blogwalking kat cini..rindunyaaa :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe..takde entry pun kerana sedang hibernasi :-)

      Delete