Saturday, March 30, 2013

putrajaya hot air balloon festival (PHAB) 2013

Assalamualaikum

ini dia..antara event kegemaran rakyat Malaysia
Putrajaya Hot Air Balloon Festival 2013
mengenangkan peristiwa tahun lepas yakni, aku tak dapat tengok hatta seekor belon pun yang dipersembahkan pun (sebab tak check schedule dan lain-lain halangan)
kali ini aku lebih determined..yeah

pukul 7.30 a.m aku dah terpacak kat precint 2. lambat sikit, ada belon yang dah dikembungkan
tapi belum naik lagi
emcee hari ni ialah Phat Fabes, BM hazab..sedih aku mendengarnya, tapi overall best la dia emcee.
sebab awal lagi, parking best, port nak menembak pun best

belon untuk pengunjung naik, kena bayar ek
tempat belon-belon berkumpul
clown
raksaksa & monyet
smurf dibelakang willy...nyanyi lalalalalala
sim kad gergasi. mungkin utk henfon raksaksa diatas
hijau kuning tu putrajaya holding punya kot.

misi berjaya. walaupun tak dapat tengok night glow. Syukurlah dapat tengok yang ni. lepas tembak, aku balik, malas nak round-round. sebab orang dah makin ramai.


dzuli

No comments:

Post a Comment