Sunday, March 31, 2013

putrajaya hot air balloon (PHAB) festival-part 2

Assalamualaikum..

masaklah...ada part 2 pulak haha
pagi tadi, dengan perasaan tak puas hati, aku pergi layan lagi seround
dengan harapan dapat masuk launching field
selepas baca blog kakiberangan semalam, sebab dia kata sapa ada DSLR boleh masuk launching field
tapi, tetiba hari ni management strict pulak, mungkin tak bagi ramai sangat kot
pastu ada crew yang kerek semacam bila orang mintak nak masuk
malas lah..dah la aku solo, kalo berkumpulan bolelah bahan balik mamat yang kerek tu hahaha
takpelah, tapi aku lepak agak dekat la ngan launching field
so dapatla tengok camne diorang mengembungkan belon tuh, berlari-lari kat dalam tu
just untuk memuaskan hati pengunjung.
*tepuk untuk abang kakak adik crew*
seronok la plak, tahun depan nak apply jadi crew hahahaha

cara-cara mengembungkan belon
terbakar ketiak abang tu hahaha
sebab ni kot, dia dipanggil hot air balloon
balloonist dah masuk dalam bakul
photographer lagi ramai dari crew
kalo tercocok monumen alaf bari tu, pecah tak belon nih? #hambar

hari ni last day
so, kalo panjang umur dan putrajaya tak dirampas #ehhhh
insyaAllah, dapatlah kita join lagi event ni untuk tahun-tahun seterusnya

by the way, aku rasa events ni memang photographer/peminat fotografi heaven
melihat kepada amaun abang-abang dan kakak-kakak berkamera besar lagi canggih di sini
*sorokkameradanbalik*


dzuli

No comments:

Post a Comment