Tuesday, July 9, 2013

Despicable me 2 & Lone Ranger

Assalamualaikum & salam Ramadhan


Last weekend, sempat aku pergi menonton movie yang ditunggu-tunggu iaitu Despicable me 2 & Lone Ranger. Maybe last movie di bulan July.

1) Despicable Me 2
sangat lawak. sakit perut gelak. filem ni sambungan dari Despicable Me. watak utama (Gru) dah jadi baik & ayah yang penyayang. yang buat lawak dalam movie ni watak minions, anak Gru (Agnes) dengan Lucy Wilde tu. Highly recommended. Tapi aku rasa, rentikanlah jadi pengunjung TGV/GSC di bulan Ramadhan yang mulia ni :-D

source: Google Images




2) Lone Ranger
Filem ala-ala superhero zaman wild-wild west. Filem ni panjang, 2 jam 1/2. mula-mula bosan sikit + tak faham. tapi lama-lama dia sangat kelakar. main reason aku tengok citer ni, ofkos la sebab Johnny Depp walaupun dia jadi puak Red Indian. Filem ni pun memang boleh buat gelak sampai sakit perut.


source: Google Images



dzuli

1 comment: