Wednesday, July 31, 2013

edisi iftar - cibiuk

Assalamualaikum
wah, dah  masuk fasa akhir Ramadhan. sekejap je rasanya.
Last week, disebalik kesibukan aku bekerja sebab aku ada tender sebaik sahaja naik cuti raya
sempat juga aku menjalani 2 edisi iftar dengan kawan-kawan rapat.

sabtu tu aku p berbuka dengan kawan-kawan satu uni dulu
main hentam je ni, plan asal just aku, Zu and Kamal
lepas tu iklan dalam whatsapp group, akhirnya Kak Syidah,Lin, Mat Sofi dan Abang Khai pun datang join. rindu kat abang khai, lama tak jumpe sebab beliau baru pulang dari Batam ( dia kerja kat sana hokey, jangan skeptikal kat dia haha)
Kamal pilih Sofina Tomyan dekat pintu precint 14 putrajaya tu.
kerana terlalu excited jumpe kawan, aku lupa nak snap gambar hehe. Kami oder siakap stim limau, siakap sweet sour, tomyam, ginger chiken, sotong goreng tepung (menu standard restoran tomyam)
makanan ok, tapi yang paling best dapat jumpe kawan-kawan.

lama tak gather ramai-ramai :-)

then, esoknya tu just aku, zu & kak syidah (lepas penat bersoping lite-lite dekat mid valley) kitaorang berbuka dekat Cibiuk. Femes restoran ni sekarang ek, 

untuk malam tu, diorang order Nasi Paket ayam bakar dan aku oder Nasi Bakar Pulen Ayam Bakar. haaa..nama kemain

nasi bakar pulen ayam bakar-berapa banyak bakar
ni nasiknya, ada cili api, daun-daun..
nasi paket ayam bakar. aku dah biasa makan, memang sedap
pisang cheese FTW

so, apa lagi, sila terjah beramai-ramai 


dzuli

5 comments:

  1. Cibiuk jugak?..like janggel :-)

    Pisang cheese tu nampak sedaplah

    ReplyDelete
  2. Semua orang serang tempat ni..
    Keneserang jugak lah.. makanan semua nampak macam sedap :D hahahaa..

    ReplyDelete
  3. JM- memang best..tapi masa saya pegi tak jupe angel pun :-P
    TT- setakat ni, memang sedap, servis pun bagus

    ReplyDelete
  4. Aduhhhhhhh rasa nak kunyah je skrin komputer ni hahaha. sedap yakmats!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar weh...haha, aku rasa cm nak pekena seround lagi sebelum cuti raya

      Delete