Tuesday, July 23, 2013

Edisi Iftar - Naili's Place

Assalamualaikum..
ya, sekali lagi edisi iftar. ni ad-hoc plan
tetiba kawan aku si Ean ngan Faezah (geng perhentian)
ajak Iftar bersama-sama
memandangkan weekend budak berdua tu busy dengan aktiviti kemasyarakatan dan aku busy ngan aktiviti social
last-last semalam je kami berbuka lepas office hour.

lokasi kali ni: Naili's Place, Sentul
memang tak asing lagi dikalangan warga KL
Restoran yang berkonsepkan beach bar katanye. dari luar macam restoran tomyam biasa
masuk kat dalam, walawehh...macam dekat perhentian
kena la sangat dengan tema.

usha menu meh..

sedikit interior
menu
cucur ikan bilis (ni antara makanan ringan yang ada kat sini)
siakap sweet sour - sedap

sotong goreng tepung -best

rainbow tree - ice blend kiwi, strawberry & mango

haha, tamak. kami oder tomyam, sayur campur jugak

ni memang mental..

Total damage RM 108, tapi makanan semua sedap, portion berbaloi ( tak habis pun ada)
kat sini jugak ada buffet RM 45/pax
aku dah tamau buffet dah. lagi membazir kalau makan buffet.

terima kasih kepada faezah yang susah payah amik & hantar kitaorang ke stesen LRT

agak-agak ada lagi ke edisi iftar after this? hahaha



dzuli

2 comments: