Sunday, July 21, 2013

edisi iftar - Rahimah Kitchen

Assalamualaikum..
amacam, dah hari ke 12 berpuasa, fasa 2 
diharapkan semua mendapat puasa yang cemerlang. 

bulan Ramadhan ni, edisi makan-makan macam satu agenda wajiblah kan
kalau boleh nak iftar dengan family, kawan baik, colleagues, kawan fesbuk, kawan twitter semualah.
semalam, walaupun aku busy di opis, petang tu sempat jugak la berbuka ngan besfren aku si Zuraida ngan Farhana tu kat luar. 
kali ni, hasil google, kami try buffet dekat Rahimah Kitchen, Bandar Bukit Puchong.
Gambar tak banyak, bole usha kat FB diorang, Rahimah Kitchen.
harga not bad, makanan pun not bad, surau selesa tapi air je tak sedap sangat hehe.

aku ngan farhana amik set buffet stimbot & buffet ramadhan
Tamak kan? last last makan sikit je. rugi..huhu
stimbot grill dia tak banyak sangat choice, tapi agak mengenyangkan, 
sesuai la dengan harga RM 18.90/person

set stimbot grill
bako je...
kuih-muih

alamat & harga.

bole try.. not bad :-)

dzuli


2 comments:

  1. Pernah tak makan yang International Steambot dekat bangi tu? dulu penah pegi sekali dan boleh tahan sedap dan murah la. Tapi tatau kedai tu ada lagi ke tak.. di dekat sebelah wong solo je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pernah lagi kat situ & rasanya ada lagi kot...
      tapi stimbot kat red wok pernah try & yang terbaik la kot kalau kat bangi ni..

      Delete