Monday, July 1, 2013

hilang dalam ramai

bagi seseorang yang jarang "kehilangan"
and then, Allah tarik je benda/mereka yang kita sayang
kadang-kadang royanan akan lebih dari biasa
susah/lambat nak terima hakikat
same goes to me..

dah pergi jimba kat Ipoh (konon nak release tension)
aku cerita problem kat kawan-kawan,parents even my boss
dah puas memotivasikan diri
peh...takes time (I think it will consume a lot of time)

tempoh bertenang
gather all strength
Pasrah tetapi tidak menyerah
harap-harap Ramadhan yang bakal menjelma ni membantu memberi ketenangan jiwa sedikit sebanyak
2 projek perlu disiapkan serentak
tayah nak heartbreak lama-lama sangat


makan dulu..

dzuli

3 comments:

  1. hi..sedap lak tengok pic kopok lekor tu ngan nasi lemak bungkus..hihi.

    ReplyDelete
  2. JM pernah rasai perkara yang sama..tapi life must be go on..so take pour time maybe ada hikmah di sebaliknya ..sabar yer..tak sabar nk sambut ramadhan sbb nk kumpul byk pahala..giteww..hihihhi

    ReplyDelete
  3. @ciku...sedappp, ipoh mali
    @jm, InsyaAllah

    ReplyDelete