Tuesday, September 3, 2013

birthday

yo girl it's your birthday
we gonna party like it's your birthday.
-5kupang

sekali lagi dalam tempoh 2_ years
birthday aku
syukur dipanjangkan umur sehingga ke hari ini
Alhamdulillah, Allah give me what  I need :-)
semoga aku menjadi umat yang bersyukur

Barang siapa yang tidak mensyukuri yang sedikit, maka ia tidak akan mampu mensyukuri sesuatu yang banyak.” (HR. Ahmad, 4/278)

nothing much
macam biasa
pagi pegi keja - jem sikit
naik train - baca buku City of Ashes 3-4-5 pages
kat opis buat allignment untuk projek baru-pening, boss sampai naik hantu dah sebab aku tak paham-paham hehehe
balik keja -sambung baca City of ashes 3-4-5 pages, jem pulak kat Besraya
try buat cake untuk open house cawangan esok - it turn out pretty bad yo

tu je :-)

whatever pun, thanks for all the wishes
aku belum renew lesen, tadi pegi post office, offline pulak
kenaikan minyak 20sen takde kena mengena ngan besday aku hokeyh
There's no way my boss dapat diselamatkan dari berpindah, HR dah bagitau "We have to let him go"
sedih, tapi biasalah "people come, people go" , "patah tumbuh hilang berganti"
cuma yang ganti tu tak samaaaa :-(




dzuli

8 comments:

  1. Hepi birthday. Hepi always.

    And selamat dapat boss baru.

    Saya nak follow belog hokeh..

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Lahir Dzuli semoga sentiasa sihat hendaknya..muda lagi tu belum genap 3 series :-)

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Jadi... moga ceria dan terus ceria :D

    ReplyDelete