Thursday, January 16, 2014

mimpi


post pertama tahun 2014
sebab takde benda menarik lagi setakat 15 hari di tahun 2015 selain buat2 bizi dengan kerja, makan dan tengok variety shows.
projek aku diambang tenat dengan dah dapat surat peringatan dari boss besaq. hiks
oh, haritu aku balik kampung naik tren. menarik jugak sebab aku beli 2 seat utk aku sorang (sleeper & 1st class dah penuh) nak comfort punya pasal. 8 jam tau, kena la bagi kebebasan kat pinggang aku ni. 2nd class punya seat agak kecik dan keras. padanla dengan price RM 34 KL-Butterworth
terasa umpama Henry Golding dalam rancangan Train Trip ke apeke tah tajuk dia.

dan semalam aku mimpi best
nih, mamat kat bawah ni masuk mimpi aku, siap pandai cakap melayu
and weols naik tren bersama-sama hihiii

mimpi yang tak mungkin jadi kenyataan
tapi mimpi pun jadilah.

aku tau sebab ape aku mimpi cenggitu
Aku tengok concert dia sebelum tido lepas tu aku tido tak mandi sebab umah aku takde air dari pukul 8.00 malam, pukul 12.00 baru ada, takkan nak mandi pukul 12
tapi aku basuh muka dan kaki sebelum tido tu
masa nak tido pulak aku terpikir nak balik naik tren lagi sebab seronok hehe

pikir nak naik tren+ tengok konsert Arashi+ Tak mandi = Mimpi naik tren dengan Sakurai Sho-chan





kalau malam ni mimpi pegi melben dengan beliau pun seronok

6 comments:

  1. Hahahahaha lawak lah dzuli neh tp kenapa tulis 15 hari d thn 2015 masih mimpi lagi ke heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya draft post ni 15hb, sebab rasa macam tak sesuai je dah tua2 nak mengarut macamni haha. so, akhirnya buat keputusan utk post pada 16hb, gituuuu

      Delete
  2. Dzuli bukan itu maksud Jm
    Cer tgk ayat dlm baris ke dua tu....15 hari d thn 2015 skrg ni kan masih d thn 2014 hiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaaa....
      ya ampunnnnn...kuatberangan.com.my sungguh
      tenkiu2

      Delete
  3. Mana ada tua lar! Muda lagik. Kan selalu post 'breakfast ala gadis'.

    ReplyDelete