Thursday, October 9, 2014

20 things travelers do in their 20s

Assalamualaikum
Salam Aidiladha (walaupun dah lepas)

nak stop kejap tulis pasal melben.
Harini nak share satu artikel yang aku rasakan "the ugly truth" ataupun lebih tepat lagi "the funny truth"
artikel ni dipetik dari matador network, satu website pasal travel yang aku suka sebab kebanyakkan artikel ditulis dari pengalaman travelers yg hantar artikel dekat website ni.

aku bukanlah avid traveler, just kekadang travel suka-suka
and, aku dah melepasi umur 20's ehem ehem
tapi memang ada sesetengah benda dalam artikel ni yang aku buat pun.
benda yang aku pernah buat ialah nombor 4,5,6,9 (dalam twt_backpacker),14,19
no 1 belum lagi, no 3 nauzubillah.
oh, no 10..aku pernah muntah dekat Bromo..hahahaha

so, boleh baca dan gelak-gelak




dzuli

8 comments:

  1. no 13 !
    i hate China [ the country .. and their people ] , Beijing in particular ..
    **&^^&(0-&%^% kau penarik beca yang tipu aku !!
    aku sumpah kau mati lena lenyek stimroll!!

    hahhahaaa!!
    dramatik tak!!??

    ReplyDelete
  2. No 3 hahaah...mmg x pernah kalau nk pun dalam bilik hotel not shared hostel hahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..koser la buat kat hostel....abih la roommate semua terjaga nanti

      Delete
  3. No 1 checked ... it was a 2-weeks fling mase travel ke chicago during school break ... we lost contact soon after the school started ... hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wau....ehemmm..best tu
      sebenarnya saya rasa masa on the road ni mmg senang tertarik kat orang kot..hehehe
      for me pernah gak rasa just 2 minutes fling je..kah kah...

      Delete
  4. Cuba memahami masih tak faham.
    English fail !

    ReplyDelete