Thursday, February 5, 2015

aroi thai Boat Noodles, Cyberjaya

 
Assalamualaikum.
Haritu Farhana ada datang KL
selain aktiviti play tourist, kami juga buat aktiviti makan-makan.
Sebab orang tengah gembar-gembur pasal boat noodles ni, maka haruslah kita mencuba.
sebab aku malas nak pergi Publika/SS15 dihari jumaat, kitaorang decide untuk try yang paling dekat iaitu di Cyberjaya. Lokasi dia dekat Shaftsbury Square, sebelah 99 Mart.
 
Masa tu around 3.30 p.m, orang pun tak ramai.
Konsep dia makanan portion kecik-kecik. (lebih kurang sekali suap je)
semua makanan dan minuman RM 1.90
Ada mee, nasi, desserts, side dish
kitaorang tak de try nasik pun, just order soup noodles, tomyam noodles, pulut manga, chicken wing, dan farhana ada order som tam
 
Aku rasa yang dekat cyberjaya ni biasa-biasa je. Sedap sangat tu tidaklah, tapi takdela sampai tahap tak boleh makan. Tom yam ok, soup ok, chicken wing sedap jugak, pulut mangga tak berapa ok.
Thai Iced Tea dia sedap.
 
So, sesiapa nak mencuba, ok je..harga pun ok
 

Menu
makanan
eh, ada gambar member aku tengah makan pulak




dzuli

13 comments:

  1. mcm murah & dekat jugak...bleh la try

    ReplyDelete
  2. dekat dgn rumah aje ne tapi cyber pun tak habis pusing..baru tau kewujudan tmpt ne huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa..ye ke...hehe, saya selalu jugak lepak sini sebab orang tak ramai

      Delete
  3. Verdict? Kira biasa2 je lar kesedapan dia ek? Tapi one in a lifetime kena try rasa la kan? Betul dak? Nampak tak? Semua soalan kat situ. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..biasa2 je...ramai kata yang dekat publika tu lagi sedap

      Delete
  4. Bila kawan jauh datang kita la yang akan jadi tourist guide ke diorang kan..enjoy n happy together :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..tu la, serook sikit nak try tempat2 baru kan..hehe

      Delete
  5. baru tahu kat SS15 pun ada gak BN nie..boleh try makan kat situ pulak lepas ni
    ayoh jjcm lagi kita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, ada pernah tengok dalam i.g hehe

      ayuhh

      Delete
  6. konsep mkn portion kecik2 cam lam drama korea tu ke Dzuli..kalau cam tu perlu order penuh meja lah ye..JM ni kalau mkn 2-3 kali suap mmg x cukup :-)

    ReplyDelete