Monday, February 16, 2015

Selamat Ulangtahun sayang


Assalamualaikum

Harini genapla umur budak kat bawah 1 tahun
yo boy, its your birthday, we gonna party like it's your birthday.
hah!!

Macam sekejap je masa berlalu, aku rasa macam baru je lagi aku balik tengok dia tido dalam baby crib, sekarang dah tido atas katil
Kemajuan setakat ni hanyalah gigi 6 batang, baru boleh jalan sambil pegang2 almari ke, kusyen ke, apa ke, dah pandai mengajuk orang dan dan pandai demand handphone!!

Semoga menjadi anak yang soleh dan Berjaya di dunia akhirat.

Don't grow up too fast, mak ngah tak puas lagi nak uli kamu tau...





beli motor, tapi orang kena tolakkan :-l
hah, percubaan menjadi kanak-kanak myanmmar sebab kena rash kat muka
Posing kemain seksi, tapi tengah minum susu botol pulak. turn off!!




dzuli

9 comments:

  1. Ingatkan sape laa sayang tu... Rupanya si kenit... Nak happy besday sayang jugak laa... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...ni pun salah seorang "sayang jugak"
      adam kata "tq auntie sdcha" gituu

      Delete
  2. comelnya budak ni... xboleh nak buat menantu sebab anak aunty pun boy. Hehe

    ReplyDelete
  3. omelnyeee dier...semoga jadi anak yang soleh ye...muaahhhh dari anti ecah..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks auntie ecah *adam cakap* hehehe

      Delete
  4. aha..ni lah budak tomei tu ye...selalu tgk dalam insta...selamat hari lahir Adam

    ReplyDelete