Tuesday, January 26, 2016

short trip,road trip,bonding trip- Ipoh 2016


Assalamualaikum

excited pulak nak share pasal trip ni. maklumla :

1) Ipoh dekat dihati
2) 1st trip dengan geng #divana
3) Nak test hotel mahal sikit dari biasa

Last saturday kami buat satu trip kecil-kecilan ke Ipoh
sebenarnya Ean ajak try stay kat Ipoh Bali Hotel tu, alang-alang berdua je, aku try la tanya ahli jemaah yang lain yang sudi ikut.
Akhirnya trip ini menjadi 7 orang peserta iaitu aku, Ean, Dj, Azra, Mrs, Zilla dan kawan Dj (sue). tapi sue hanya ikut hari sabtu je, Dj pulak dah balik pagi-pagi Ahad sebab ada kenduri.

Trip sangat simple, 2 hari 1 malam dan dipenuhi dengan acara makan dan santai je. Dah oder hotel mahal (mahal keeee?) kena la lepak lelama sikit

So, aku bagi highlights dulu, detail akan menyusul lagi sebulan dua hehe.
Hopefully ada lain kali untuk bonding trip seperti ini. salah silap sebagai penganjur harap dimaafkan
terutama salah bab mencaras Dj hehe

tasik Cermin, requested by Zilla. Nak tengok hasil yang lebih awesome kena la tunggu beliau upadate blog

kehadiran 7 orang kepoci telah menggangu adik-adik ini nak photoshoot 
puas hati betul dengan hotel nih
gambar2 lain tak banyak. sebok mengetest tilam
nak bergambar kat stesen ketapi Ipoh, requested by Azra
makan dimsum sedap gilas
apa ertinya ke Ipoh kalau tak mengetest cafe hipster yang makin berleluasa
sempat usha mini museum Yasmin Ahmad dekat Sekeping Kong Heng





dzuli

10 comments:

  1. Replies
    1. maklomla office lady sekarang kan..haha

      Delete
  2. Replies
    1. kuih pau ko tinggal dlm keta aku, apa aku nak buat tu?

      Delete
  3. Wow pantas! Salah silap aku maafkan... Sila cantas lg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pantas kan..maju kehadapan
      InsyaAllah, ko dah bagi green light, pasti aku cantas lagi

      Delete
  4. bravo, dzuli!pantas benor updatenya..aku dari balik smp la ne menonggeng, demam!huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu le, senyap je..aku rasa mesti zilla ni demam teruk nih...hehe

      Delete
  5. Aku ngan Jea gak mereput dalam sejuk kan. Kalau ada nextime, Miss BibiErr nak joing juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah next time miss Bibierr, mana tau kot kami ke KK nnti kan..

      Delete