Friday, September 29, 2017

its my birthday


Assalamualaikum

Musim busy tiba lagi, huru-hara sikit office dan kehidupan dua tiga menjak ni. Weekdays sibuk berkerja, weekend sibuk berjimba. Eh

Macam biasa, bulan september tiba lagi. Syukur masih bernafas dengan bahagia pada umur 33 tahun. Terlalu banyak nikmat yang tak mampu didustakan walaupun masih ada sikit lagi wishlist belum tercapai. Birthday tahun ini disambut di rumah dan pada raya haji. Takde sapa rajin nak melayan sebab sibuk dengan raya dan cuti panjang huhu. Tiada birthday trip seperti 3 tahun lepas, tapi aku membelanja diri aku dengan produk-produk kosmetik idaman. cewahh!!

dimulakan dengan birthday dua beradik ni. lepas running events, buat surprise ala kadar dekat Trust Issue.

sambutan ala kadar je. Tak dan nak proper planning pun.

Sekali lagi lepas running events paling hauk. (tobat dah aku nak masuk benda anjuran SAM ni..ppfftt) diorang pulak buat surprise. Memang surprise sungguh la. Terharu ahkak. Yang paling best, Cake Bearer comel gilaaa hahaha, siap nyanyi untuk Iolls, maluu...
 

 
Cake takda, brownies pun boleh
Happy hour- Virgin mojito
Last but not least, sambutan gilang-gemilang bersama #kesekian. Kami bertiga ialah september babies. Kalau kesekian ni memang biasanya all out la, takde humble-humble. eh
Full story boleh baca kat sini. 
Memilih HRC sebagai lokasi sambutan. Food sedap, layanan bagus tapi memang tak daya nak tunggu live show lama-lama, bising sampai sakit kepala. #faktorpenuaan


Menu pilihan masing-masing. Semua sedap

 

Thanks abam Vy atas "surprise" tu.. terkejut gila wealls, terharu gitu
Mengada nak tiup lilin depan KLCC.
Terima kasih dekat family dan kawan-kawan yang wish dan sudi meraikan birthday aku. Najah belanja makan, yati (collegues aku) belanja lipstick hehe. It's  the thought that counts.
Sebelum ni aku ialah manusia yang tak kisah sangat pasal birthday. Tapi sekarang ni aku rasa birthday ni perlu diraikan. Tak kisah la belanja diri sendiri ke, travel ke, makan dengan family or kawan-kawan ke sebab dalam setahun,ada sehari yang istimewa untuk kita mengingati asal usul kejadian kita.
Aku ni bukan jenis ramai kawan beribu-ribu lemon, tapi yang kat atas-atas ni definitely a keeper. Gitu.

 
dzuli

6 comments: