Monday, November 5, 2018

Birthday


Assalamualaikum

Post tertangguh dari bulan September haritu.

Appreciation post untuk keluarga dan kawan-kawan tersayang yang sentiasa ada di saat memerlukan, yang menerima kekurangan dan kelebihan diri seadanya dan yang paling penting yang sayangkan kita tanpa syarat.

Terima kasih. Aku akan cuba lagi menjadi manusia yang lebih baik, cuba menjadi anak yang soleh, siblings yang baik, sahabat yang baik dan pekerja yang baik. Kerana kita manusia memang tak lari dari dari kesilapan jauh dari sempurna.
Ada benda yang dah terjadi dan tak mungkin dapat dibetulkan balik, tapi mungkin ia pengajaran terbesar dalam hidup. Dah umur 30-ish ni, moving on is the best option. Takkan nak merempan dalam social media pulak kan.




2 beradik ni belanja dinner, cake dan hadiah. Thank you guys. Muahciked






Colleagues belanja cake mengikut pilihan hati. Of course la I mintak cake Coffee Bean. Thanks guys

Add caption

My sister belanja Dim Sum Buffet, sampai harini aku dah tak menyebut nak makan dimsum lagi. The other sister bagi handbag mengikut pilihan hati. Thanks God ada adik beradik yang mengidolakan aku hahahaha. (perasan)




Again, Thanks Guys!! No word can decribe how thankful I am kerana adanya korang disisi aku susah dan senang, bersabar dan memaafkan aku kalau aku terkasar bahasa, ter emosi dan terkeluar segala perangai hanat tu lah. Terima Kasih atas ingatan dan doa dihari special dalam hidup aku





dzuli

No comments:

Post a Comment